Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Бупивакаин ХЦЛ (14252-80-3)

Бупивакаин ХЦЛ (14252-80-3) анестетски сирови прах је анестетик (омекшавајући лек) који блокира нервне импулсе који праве болове сигнале у ваш мозак. Користи се као локални (само у једној области) анестетик. Бупивакаин се даје као епидурална ињекција у кичмену стубу ради стварања отрплости током рада, операције или одређених медицинских процедура. Бупивакаин се такође користи као анестетик за стоматолошке процедуре. Бупивакаин се такође може користити за сврхе које нису наведене у овом упутству за лекове.


Бупивакаин ХЦЛ анестетски сирови прах

Бупивакаин хцл је локална анестезија дуготрајног деловања. Због тога се ретко захтева додавање епинефрина. Блокира покретање и преношење нервних импулса на месту примене стабилизацијом неуронске мембране. Састав се на крају метаболише у јетри. У зависности од места убризгавања и коришћене концентрације, анестезија обично траје 2-4 сата.  Дозирање бупивакаин ХЦЛ анестетског сировог праха

Доза сваког локалног анестетика примењивана варира са анестетичком процедуром, површином која се анестетизује, васкуларношћу ткива, бројем неуронских сегмената који треба блокирати, дубином анестезије и степеном релаксације мишића, трајање анестезије , индивидуалну толеранцију и физичко стање пацијента. Требало би да се администрира најмања доза и концентрација за добијање жељеног резултата. Досаге Сенсорцаине треба смањити код старијих и / или ослабљених пацијената и пацијената са обољењем срца и / или јетре. Треба избегавати брзо убризгавање великог броја локалних анестетичких раствора и користити фракционе (инкременталне) дозе када је то могуће.


За специфичне технике и процедуре, погледајте стандардне уџбенике.

Постојали су нежељени догађаји о хондролизи код пацијената који су примили интраартикуларне инфузије локалних анестетика након артроскопских и других хируршких процедура. Сенсорцаине није одобрен за ову употребу.


У препорученим дозама, Сенсорцаине (бупивацаине ХЦл) производи комплетан сензорни блок, али утицај на функцију мотора разликује се између три концентрације.


0,25% - када се користи код худог, епидуралног или периферног нервног блока, производи непотпун моторни блок. Требало би се користити за операције у којима опуштање мишића није важно, или када се истовремено користе и друга средства за пружање релаксације мишића. Почетак деловања може бити спорији него код 0,5% или 0,75% раствора.


0,5% - обезбеђује моторну блокаду за хубусни, епидурални или нервни блок, али релаксација мишића може бити неадекватна за операције у којима је потпуна релаксација мишића неопходна.

0,75% - производи комплетан моторни блок. Најкорисније је за епидурални блок у абдоминалним операцијама које захтевају потпуну релаксацију мишића, и за ретробулбарну анестезију. Не за акушерску анестезију.


Трајање анестезије са Сенсорцаине је такво да је за већину индикација довољна појединачна доза.


Максимална дозна граница мора бити индивидуализована у сваком случају након процене величине и физичког статуса пацијента, као и уобичајене брзине системске апсорпције са одређеног места ињекције. Већина до сада искустава је са појединачним дозама Сенсорцаине до 225 мг са епинефринима 1: 200,000 и 175 мг без епинефрина; може се користити више или мање лекова у зависности од индивидуализације сваког случаја.


Ове дозе могу се понављати једном до три сата. У досадашњим клиничким студијама, укупне дневне дозе су биле до 400 мг. Све док се не стекне даља искуства, ова доза не сме бити прекорачена за 24 сата. Трајање анестетичког ефекта може се продужити додавањем епинефрина.


Дозе у Табели 1 су генерално показале задовољавајуће и препоручују се као водич за употребу код просечне одрасле особе. Ове дозе треба смањити код старијих или осиромашених пацијената. Све док се не стекне додатно искуство, Сенсорцаине се не препоручује за педиатричке пацијенте млађе од 12 година. Сенсорцаине је контраиндикована за акушерске парацервикалне блокове и није препоручена за интравенску регионалну анестезију (Биер Блоцк).
Шта треба да се избегнем након примене бупивакаин ХЦЛ анестетичког сировог праха?

Овај лек може проузроковати утрнулост на великом делу тела. Пазите да избегнете повреде пре него што се осећај потпуно врати.

Након стоматолошког поступка, избегавајте јести, жвакаће гуму или пити вруће напитке док вам уста више не уроните.
Упозорења за бупивакаин ХЦЛ анестетски сирови прах :

0,75% концентрација није препоручљива за породничку анестезију: дошло је до срчаног застоја са тешким оживљавањем или смрћу. Да се спроводи под надзором искусних клиничара. Имају на располагању интубацију, вештачко дисање, терапију кисеоником и обрнуто. Солнс који садрже антимикробне конзервансе: не користе се за епидуралну или худу анестезију. ИВ регионална анестезија (Биер Блоцк): не препоручује се. Кардиоваскуларне болести. Јетрна или бубрежна оштећења. Надгледајте кардиоваскуларне и респираторне виталне знакове. Малигна хипертермија. Администрација главе и врата. Рад и достава. Трудноћа (Цат.Ц). Нега мајке: није препоручљиво.
Који су могући нежељени ефекти анестетичког сировог праха Бупивацаине ХЦЛ (14252-80-3)?

Узмите хитну медицинску помоћ ако имате било који од ових знакова алергијске реакције: кошнице, црвени осип, свраб; кијање, тешкоћа дисања; озбиљна вртоглавица, повраћање; отицање лица, усана, језика или грла.

Реците неговатељима одједном ако имате неки од ових озбиљних нежељених ефеката:

 1. осећање узнемирености, немирности, збуњености, или као што бисте могли проћи;

 2. проблеми са говором или визијом;

 3. звони у ушима, метални укус, утрнутост или трепавице око уста, или тремор;

 4. напад (конвулзије);

 5. слабо или плитко дисање;

 6. брз откуцај срца, загријавање, осећање необично вруће;

 7. споро срчани удар, слаб пулс;

 8. уринирање мање од уобичајеног или уопште не.

Мање озбиљни нежељени ефекти су:

 1. мучнина повраћање;

 2. мрзлица или дрхтање;

 3. главобоља; или

 4. бол у леђима.

Ово није потпуна листа нежељених ефеката, а други се могу појавити. Позовите свог лекара за лекарски савет о нежељеним ефектима. Можете пријавити нежељене ефекте ФДА на 1-800-ФДА-1088.
Који други лекови ће утицати на бупивакаин хцл анестетски сирови прах?  

Обавестите свог лекара о свим другим лековима које користите, посебно:

 1. разређивач крви као што је варфарин (Цоумадин, Јантовен);

 2. ергот медицина као што су ерготамин (Ергомар, Цафергот, Мигергот), дихидроерготамин (ДХЕ 45, Мигранал), ергоновине (Ерготрате) или метилергоновине (Метергине);

 3. антидепресиви као што су амитриптилин (Елавил, Ванатрип, Лимбитрол), доксепин (Синекуан, Силенор), амоксапин (Асендин), кломипрамин (Анафранил), десипрамин (норпрамин), амитриптилин (Елавил, Ванатрип, Лимбитрол), доксепин (Синекуан, Силенор) имипрамин (Јанимине, Тофранил), нортриптилин (Памелор), протриптилин (Вивактил) или тримипрамин (Сурмонтил);

 4. инхибитор МАО, као што су фуразолидон (Фуроксон), изокарбоксазид (Марплан), фенелзин (Нардил), расагилин (Азилецт), селегилин (Елдеприл, Емсам, Зелапар) или транилципромин (Парнате); или

 5. фенотиазин као што су хлорпромазин (Тхоразине), флуфеназин (пермитил, проликин), перфеназин (Трилафон), прохлорперазин (Цомпазине, Цомпро), прометхазине (пентазин, фенерган, анерган, антинаус), тиоридазин (Мелларил) или трифлуоперазин (стелазин).

Ова листа није потпуна и други лекови могу интераговати са бупивакаином. Обавестите свог лекара о свим лековима које користите. Ово укључује рецепт који се користи без рецепта, витамина и биљних производа. Немојте започети ново лијечење без обавештавања вашег лекара.
Купите бупивакаин хцл анестетски сирови прах онлине

Посетите нашу он-лине апотеку и попуните наруџбину бупивацаине хцл анестетичких сировина. Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања. У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу. Испоручује се у року од 10 радних дана .
Hot Tags: 14252-80-3, Бупивацаине ХЦЛ рав, купити Бупивацаине ХЦЛ сирови, купити бупивакаин, бупивакаин ХЦЛ, дозирање бупивакаин ХЦЛ, упозорење на бупивакаин ХЦЛ, нежељене ефекте бупивакаин ХЦЛ, купити Бупивацаине ХЦЛ онлине, Бупивацаине ХЦЛ анестетски сирови прах, бупивакаин ХЦЛ анестетски сирови прах
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: