Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Артицаине ХЦЛ (23964-57-0)

Артицаине или Артицаине Хидроцхлориде (Артицаине ХЦЛ, ЦАС бр.23964-57-0) је лек који се користи у локалној анестезији. Артицаине је локални анестетик типа зубног амида, Артицаине је локална анестетика са краткотрајним амидним интервенцијама, са брзим метаболизмом због естерске групе у својој структури.


Шта је Артицаине анестетски сирови прах?

Анестетски сирови прах анестетски сирови прах Артицаине је средња потенција, локални анестетик са кратким дејством амида са брзим метаболизмом због естерске групе у својој структури. Ефикасан је са локалним инфилтрацијским или периферним нервним блоком у стоматологији, када се примењује као кичмени, епидурални, окуларни или регионални нервни блок или када се интравенозно ињектира за регионалну анестезију. У компаративним студијама, његови клинички ефекти нису били генерално знатно различити од оних других локалних анестетика са кратким дејством, као што су лидокаин, прилоцаин и хлоропроцаин, а нема доказа који показују надповпречну неуротоксичност. Артицаине се показао погодним и сигурним за поступке који захтевају кратко трајање деловања у којем је пожељно брзо почетак анестезије, нпр. Зубне процедуре и амбулантна спинална анестезија, у нормалној и специјалној популацији.
Употреба анестетичког необрађеног праха анестезиолошког сировог прашка Артицаине:

Пацијенти са оштећењем јетре или бубрега
Метаболизам и елиминација егзогених супстанци уопште зависе од нормалне функције јетре и бубрега. Метаболизам локалних анестетика производи метаболите који су растворнији у води и спремни за излучивање него родитељска једињења. Артицаине се метаболише у серуму плаземском холинестеразом; иако је синтеза холинестеразе смањена код пацијената са обољењем јетре, брза хидролиза је вероватно сачувана у њиховим еритроцитима. Седамдесет и пет посто артикаининске киселине се излучује непромењено; остало је глукуронидирано бубрезима пре излучивања. Код пацијената са тешком бубрежном инсуфицијенцијом, оба метаболита могу се акумулирати, што у теорији може проузроковати локалну анестезију системску токсичност (ЛАСТ). Фармакокинетика лидокаина је проучавана код пацијената са инсуфицијенцијом бубрега који су примали хемодијализу. Извештаји о случајевима који описују друге локалне анестетике придружују ЛАСТ са основним срчаним, неуролошким, плућним, бубрежним, хепатичким или метаболичким обољењима. Америчко удружење за регионалну анестезију и болну медицину саветује да се код ових пацијената може загарантовати повећана будност, посебно ако су у крајњим годинама.

Употреба Артицаине анестетског сировог праха за децу

Фармакодинамика локалних анестетика код деце је упоредива са онима код одраслих; фармакокинетика, са друге стране, знатно се разликују. Посебну пажњу треба обратити приликом употребе амидних локалних анестетика, јер нижи унутрашњи клиренс или смањење везивања протеина на серуму могу лако довести до повећаног ризика од токсичних реакција код млађих пацијената. Пут администрације је једна од главних детерминанти сигурности у употреби локалних анестетика код новорођенчади и деце; примјена артикина код деце је углавном за оне који пролазе кроз стоматолошке процедуре за које је потребна локална анестезија или као додатак општој анестезији. Апсорпција локалних анестетика од слузнице након локалног анестезије повећана је код деце због веће локалне протока крви и срчаног излаза него код одраслих. У студији која истражује 27 деце старости 3-12 година, аутори су саветовали употребу 2% артикина у педијатријској стоматологији због нижег Цмак и краћег полувремена. Они су показали краће време до максималне концентрације и повећаног клиренса у поређењу са истрагама код одраслих. На основу њихових налаза закључили су да нема потребе за смањењем дозе артицаине која се даје одраслима у мг / кг за дјецу. Васоактивни агенси попут епинефрина су врло ефикасни у смањивању системског узимања локалних анестетика, што резултира у дужем трајању и нижим Цмак. Артицаине 4% са епинефрином 1: 100,000 такође је показао да је ефикасан и безбедан за употребу у педијатријској стоматологији. Међу пацијентима од 4 до 13 година, једини нежељени догађај који се директно односи на артикин је била случајна повреда усана; Није спроведено фармакокинетско испитивање.


Изгледа да је продужена отопина најчешћи нежељени догађај након артикина за зубну интервенцију, која се јавља пре свега код деце млађих од 7 година. Без обзира на препоруке произвођача да се артицаине не користи код деце млађе од 7 година, 21% од 373 америчких стоматолога задовољавајуће користи артикин у млађој дјеци - 2-3 године живота. Доступна литература о употреби артицаине код деце показује да је безбедна и ефикасна за клиничке процедуре код дјеце свих узраста.
Употреба Артицаине анестетичког сировог праха за старије особе

Са напредовањем старосне доби промене проводљивости периферног нерва: постоји смањење броја и густине нервних влакана, дегенерација аксона као резултат смањења експресије и аксонског транспорта цитоскелетних протеина и повећања акционих потенцијала моторних јединица . Периферне моторне и сензорне брзине проводности споро постепено, а латенције појављивања Ф-таласа и соматосензорних евоцираних потенцијала постепено се повећавају уз напредовање узраста. Ове и друге физиолошке промене везане за узраст у вези са периферним нервним системом највероватније имају директан утицај на клиничко трајање блокова периферних нерва и могу бити узрок директне локалне анестетичке неуротоксичности. Сви локални анестетици су неуротоксични у зависности од концентрације због неуроапоптозе, али артицаине је имао најмању апоптотичку потенцију у студији која истражује локалну анестетику локалног анестетика и локалног анестетика типа естера у моделу ћелијске неуронске ћелијске културе.


Штавише, старење је повезано са губитком резервних капацитета, а бубрежне, хепатичне и срчане болести узрокују смањење клиренса локалних анестетика, што захтева смањење дозе за поновну или континуирану примену. Величина смањења свих локалних анестетика требало би да буде повезана са очекиваним утицајем фармакодинамске или фармакокинетичке промјене. Код здравих старијих и младих волонтера, показало се да је метаболизам артикина независан од старости.
Употреба артицаине анестетског сировог праха за акушерство

Менаџмент бола код страдалих захтева познавање материнске и феталне физиологије; изазов је да обезбеди брзу аналгезију и минимизира физиолошке пертурбације. Епидурална анестезија са различитим локалним анестетиком је далеко најчешће коришћена техника за ову сврху. Артикин се ретко користи за ову индикацију. Два руска истраживача су тврдили да је епидурална анестезија која користи једну доза од 1% артицаине (Ултрацаине) од 1,0-1,2 мг / кг у више од 1000 здравих и високо ризичних честица показала да је врло ефикасна и безбедна за мајку и није показала депресивни ефекат на новорођенчад. Две немачке групе упоређивале су артикин (карицаин 1,5%) са бупивакаином за епидуралну анестезију у царским резовима (н = 25 и н = 15). Почетак, квалитет аналгезије, хемодинамичка стабилност и новорођени Апгар резултати су били добри. Фармакокинетичко испитивање је показало концентрацију артикина у плазми од 0,48 μг / мЛ при испоруци, што доказује његов брз метаболизам. Однос не-метаболизованог средства са садржајем метаболита који се налази у материнском серуму у том тренутку износи 0,75. Коефицијент концентрације артеријске серумске концентрације умбиликалне материце износи 0,32. Ова друга је једнака раној истрази након плаценталног трансфера карицаина у којој је утврђено да је средња неонатална карикирана плазма концентрација девет новорођенчади била 32% (± 7%) матерњег након епидуралне анестезије. У литератури за остале локалне анестетике наведене су лидокаин (0,52-0,58), мепивакаин (0,64) и бупивакаин (0,23-0,26).


Посебан аспект који треба узети у обзир када се артикин користи током трудноће је његов метаболизам путем плаземских холинестераза и смањене стопе хидролизе код новорођенчади и дојенчади до 6 месеци. Утврђено је да је активност плазма холинестеразе или боља бутирилхолинестераза (БЦхЕ) активност здраве, нормалне дојенчади смањена за 50% у поређењу са нормалним одраслим особама. Ово смањење није било од клиничког значаја.18 То може бити од клиничког значаја ако новорођенче (и / или мајка) поседује једну или више од 58 могуће познате мутације у гену бутирилхолинестеразе (БЦХЕ). БЦхЕ служи као примарна артицаине хидролаза која производи артикаининску киселину; смањење или неактивност БЦхЕ може допринети повећању токсичности после употребе артикина. Међутим, артицаине има важан други метаболизам који спречава повећање концентрације у плазми слично токсичности кокаина код људи с мутацијама у БЦХЕ гену који смањују БЦхЕ активност.Ефекат артицаине анестетичког сировог праха:

Артицаине блокира проводљивост нерва реверзибилним везивањем за α-подјединицу натријумских канала над напоном у унутрашњој шупљини нерва, слично другим локалним анестетици. Везивање артикина на натријум канал смањује прилив натријума, тако да се гранични потенцијал неће постићи и импулсно понашање се зауставља. Блокирање артикина на натријумовом каналу зависи од стања: има највећи афинитет за отворено стање, средњи афинитет за инактивирано стање и најнижи афинитет за стање одмора.


На степен неуронског блока утиче промјер нерва. Влакна са већим пречником (додир / притисак / мотор) захтијевају веће концентрације локалне анестетике у поређењу са малим мијелинираним влакнима (уха за болове). Артицаине је липид растворљив, високо везан за протеине (94%) и има константу дисоцијације (пКа) од 7,8. Артицаине је локална анестезија са кратким дејством са кратким дејством са брзим почетком деловања.


Релативна потенција

Приписивање локалног анестетичког потенцијала је покушај да се осјетљивост нерва одреди на различите локалне анестетике и процијени потребе за анестезијом током регионалне анестезије. Потенција локалних анестетика повећава се паралелно са повећањем растворљивости липида. Способност везивања локалних анестетика на фосфолипидну мембрану као резултат физичко-хемијских карактеристика и интеракције ин виво такође је утврђено да су директно паралелно са потенцијом. У клиничкој пракси, други фактори утичу на јачину локалног анестетика, укључујући:


равнотежа водоника
величине, врсте и мијељења влакана
вазодилататор / вазоконстрикторска својства (утиче на брзину васкуларног узимања)
учесталост стимулације нерва
пХ амбијента (нижи пХ резултира већом јонизацијом и смањењем ефикасности)
концентрације електролита (хипокалемија и хиперкалцемија антагонизују блокаду)


За процену потенцијала различитих локалних анестетика, проучавају се доза за проналажење дозних блокова нервних блокова за одређивање средње ефикасне дозе или минималне локалне аналгетичке дозе. Релативна аналгетичка потенција за артикин, заснована на раним истраживањима и специфична за његову једнакоправну анестетичку концентрацију, често упоређену са лидокаином, је посредна.
Hot Tags: 23964-57-0, Артицаине ХЦЛ, Артицаине ХЦЛ сирови, Купити Артицаине ХЦЛ сирови, Артицаине прах, Примена Артицаине, Артицаине доза, Артицаине ХЦЛ нежељени ефекат, Ефекат Артицаине, Артицаине је локални анестетик за зубни амид, Артицаине је средња потенција, Артицаине ХЦЛ анестетски сирови прах, купити Артицаине ХЦЛ анестезијски сирови,
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: