Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580

Андростероне (53-41-8) сирови прах

Андростероне (53-41-8) сирови прах

андростероне, ЦАС 53-41-8, прохормоне, сировина, бодибуилдинг, спорт, анаболички, фитнес, лабораторијски добављач

Опис О сировом праху Андростероне, ЦАС 53-41-8:

Андростерон је један од андрогена, који су стероидни хормони који утичу на маскулинизацију фетуса и детета и који одржавају или стварају мужевне особине код одраслих. Тестостерон је најактивнији и богат од андрогена. Андростероне је првобитно изолован из мушке мокраће у веома малим количинама. Многи научници верују да је то метаболички нуспродукт распада тестостерона, а многи научници који проучавају феромоне сматрају да би могли бити активни у људским односима.

Молекул анростерона је врло сличан тестостерону. Састоји се од три шестчланска карбонска прстена и једног петчланског прстена спојеног на заједничким странама. Молекулска формула је Ц19Х30О2. Има бета-изомер назван епиандростерон, у којем хидроксил група заузима другачији геометријски положај. Сматра се да је однос између андростерона и епиандростерона важан у томе како се мушко понашање интерпретирају од стране других.

Феромони су добро познати у понашању инсеката. Истраживана је њихова улога у парјењу, навигацији и заштити гнезда, а активна једињења су изолована. Феромони су основа неких мамаца од инсеката. Њихов утицај на обрасце понашања сисара је мање разумљив.

Андростероне сирови прах:

Андростерон се не сме мешати са андростеноном или андростенолом, две уобичајене компоненте комерцијално доступних феромонских производа. Андростенон је био први феромон који је изолован од сисара. Налази се код људског зноја и урина и налази се у високим концентрацијама пљувачке мушке свиње. То је компонента производа који се продају пољопривредницима свиња како би се утврдило вријеме вјештачке оплодње код свиња. Андростенол се налази на истим местима као андростенон, а такође иу тартуфима, гљивицама које расте под земљом и да свиње изврсне у лоцирању.

У феромонским производима, андростероне се додаје у сигнал маскулинитета и осећај поузданости и заштите, као што је он који генерише "алфа мушки". Верује се да ствара осећај снаге без агресије. Такође се предлаже да подиже расположење и поверење женских носиоца. Сматра се да је однос између андростерона и епиандростерона важан у производњи бодибуилдинга. Корисници би требали бити свјесни да су ови молекули врло тешко разликовати између хемијских, те стога је тешко одредити тачне анализе.

Конкурентска предност :

1 Висока квалитета са конкурентном ценом:

1) Стандард квалитета: УСП 35

2) Чистоћа:> 99%

3) Ми смо произвођач и могу пружити производе високог квалитета с фабричком ценом.

2 Брза и сигурна испорука:

1) Парцела се може послати у року од 24 сата након плаћања. Доступан је број за праћење

2) Безбедна и дискретна испорука. Различите методе транспорта по вашем избору.

3 Имамо клијенте широм света:

1) Професионална услуга и богато искуство омогућавају клијентима да се осећају лако, одговарајуће залиха и брзу испоруку испуњавају своју жељу.

2) Повратне информације о тржишту и повратне информације о роби ће се ценити, испуњавање захтјева клијената је наша одговорност.

3) Висока квалитета, конкурентна цена, брза испорука, првокласна услуга стичу поверење и похвале од купаца.

4 Три принципа:

1) Сигурна испорука: диверзификација канала, заштита приватности купаца. И за сваки случај, осигурати да се поново пошаље.

2) Никада не промените: Производ ће увек одржавати високу чистоћу, неће се мењати, Висок квалитет је култура наше компаније.

3) Добре услуге: што је брже решити проблеме клијената, како би купци благовремено добивали робу.

Проблем квалитета производа

ФАК

Вруће ознаке: кетотренболоне

Сродни производи

Интермедијенти

АПИ

Прохормон

САРМС Равс

I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share:
Verification: c5916f6aec73893e