Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580

Андростероне, ЦАС 53-41-8

Андростероне, ЦАС 53-41-8

Андростероне, ЦАС 53-41-8, прохормоне, сировина, бодибуилдинг, спорт, анаболички, фитнес, лабораторијски добављач

Опис О Андростерону, ЦАС 53-41-8:

Андростерон је један од андрогених, који су стероидни хормони који утичу на маскусизацију фетуса и детета и који одржавају или стварају мушке особине код одраслих. Тестостерон је најактивнији и обилан на андрогена. Андростероне је првобитно изолован од мушке мокраће у врло малим количинама. Многи научници верују да је то метаболички нуспродукт распада тестостерона, а многи научници који проучавају феромоне сматрају да би могли бити активни у људским односима.

Молекул анростерона је врло сличан тестостерону. Састоји се од три шестчланска огљикових прстенова и једног петчланског прстена спојеног са заједничким странама. Молекуларна формула је Ц19Х30О2. Има бета-изомер назван епиандростерон, у којем хидроксилна група заузима другачији геометријски положај. Сматра се да је однос између андростерона и епиандростерона важан у томе како се мушко понашање интерпретирају од стране других.

Феромони су добро познати код понашања инсеката. Истраживана је њихова улога у парењу, навигацији и заштити гнезда, а активна једињења су изолована. Феромони су основа неких мамаца за инсекте. Њихов утицај на обрасце понашања сисара је мање разумљив.

Апликације:

Андростерон се не сме мешати са андростеноном или анростенолом, две уобичајене компоненте комерцијално доступних феромонских производа. Андростенон је био први феромон који је изолован од сисара. Налази се код људског зноја и урина и налази се у високим концентрацијама пљувачке мушке свиње. То је компонента производа који се продају фармерима свиња како би се одредило вријеме вјештачке оплодње код свиња. Андростенол се налази на истим местима као андростенон, а такође иу тартуфима, гљивама које расте под земљом и да свиње одликују проналажење.

У производима феромона, андростероне се додаје у сигнал маскулинитета и осећај поузданости и заштите, као што је он који генерише "алфа мушки". Верује се да ствара осећај снаге без агресије. Такође се предлаже да подиже расположење и поверење женских носиоца. Сматра се да је однос између андростерона и епиандростерона важан у производњи бодибуилдинга. Корисници треба да буду свесни да су ови молекули врло тешко разликовати између хемијских, и стога је тешко одредити тачне анализе.

Конкурентска предност :

1 Висока квалитета са конкурентном ценом:

1) Стандард квалитета: УСП 35

2) Чистоћа:> 99%

3) Ми смо произвођач и могу пружити производе високог квалитета с фабричком ценом.

2 Брза и сигурна испорука:

1) Парцела се може послати у року од 24 сата након плаћања. Доступан је број за праћење

2) безбедна и дискретна испорука. Разни начини транспорта по вашем избору.

3 Имамо клијенте широм света:

1) Професионална услуга и богато искуство омогућавају клијентима да се осећају лако, одговарајуће залиха и брзу испоруку испуњавају своју жељу.

2) Повратне информације о тржишту и повратне информације о роби ће се ценити, испуњавање захтјева клијената је наша одговорност.

3) Висока квалитета, конкурентна цена, брза испорука, првокласна услуга стичу поверење и хвале од купаца.

4 Три принципа:

1) Сигурна испорука: Диверзификација канала, заштита приватности купаца. И за сваки случај, осигурати да се поново пошаље.

2) Никада не промените: Производ ће увек одржавати високу чистоћу, неће се мењати, Висок квалитет је култура наше компаније.

3) Добре услуге: што је брже решити проблеме клијената, како би клијенти благовремено добијали робу.

Проблем квалитета производа

ФАК

Хот ознаке: кетотренболоне

Сродни производи
Интермедијенти
АПИ
Прохормон
САРМС Равс
I want to leave a message
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: