Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Метхандриол прах (521-10-8)

Метхандриол прах (521-10-8)

Метхандриол прах, Метхандриол сирови прах, купити Метхандриол прах, сиров Метхандриол прах, Метхандриол прах за продају, Метхандриол прах прах,


1.Как је прах Метхандриол у праху?


Метхандриол је стероид који је врло сличан прохормону 5-андродиолу, осим што је Ц-17 алфа алкилован и такође естерификован на оба краја. Присутан је у комбинацији са неколико других стероида, нарочито оних произведених у Аустралији. У Дану Дуцхаинеовом подземном стероидном приручнику ИИ, Дуцхаине је претпоставио да метхандриол повећава активност било ког стероида који се користи у комбинацији са њим. Он је изјавио да метхандриол то ради тако што се врло снажно обавезује на СХБГ, чиме потискује друге стероиде у слободно и активно стање (слично ономе што је описано за местеролоне). Иако се метандриол везује за СХБГ, то чини прилично слабо и није способан да куца већину стероида.

 

Метхандриол је врло склон ароматизацији (као што је андродиол) и предложено је да се може директно везати за естроген рецептор без потребе за ароматизацијом. Када се користи са другим ароматизирајућим стероидима, метандриол највероватније заузима ароматаз до те тачке да други стероид не може да се ароматизује, омогућујући јој да остане слободан и активан. Иако ово звучи као добра идеја у почетку, вишак естрогена који се производи додавањем метандриола може брзо довести до гинекомастије.


Утврђено је да метхандриол представља снажни инхибитор 11-бета хидроксилазе. То резултира настанком деоксикортикостерона, снажног минералокортикоида који изазива задржавање натријума и воде који резултирају хипертензијом. Потенцијално узнемиравајући аспект хипертензије изазваног метандриолом био је очигледан иреверзибилност. Инхибиција 11-бета хидроксилазе смањује производњу кортизола и резултира смањењем величине надбубрежних жлезда, такође познате као атрофија надбубрежне жлезде, што може довести до стања акутне инсуфицијенције надлактице након повлачења употребе стероида који инхибирати 11-бета хидроксилазу.

 

Метхандриол се метаболише до метилестестостерона, естрогених метаболита и 5-алфа редукованих андрогена који доприносе профилу нежељеног ефекта овог стероида. "Повећање ефикасности" које овај стероид индукује када се користи у комбинацији са другим андрогеним као што је предложио Дуцхаине и други бити повезана са инхибицијом 11-бета хидроксилазе која ће резултирати повећањем тежине воде и антицатаболичним ефектом кроз смањење серумског кортизола. Као што је поменуто на другом месту, инхибиција 11-бета хидроксилазе може узроковати хипертензију и друге негативне кардиоваскуларне ефекте.
 

2. Како функционише Рав Метхандриол пудер?


Метхандриол (или МАД) изгледа један од ријетких и егзотичних анаболичких стероида. То је заправо 5-андростенедиол (5АД), који је своју хемијску структуру модификовао додавањем метил групе, тако да се једињење може одупрети томе што је јетра оборено када се узима орално. Ово резултира бољом употребом од стране тела и назива се 17-алпха алкилатион (17АА). Први аспект који ће се решити је онај који највише занима бодибилдере, потенцијал за изградњу мишића у лечењу. Са ефектом анаболичког (мишићног) ефекта од 20-60 (у поређењу са тестостероном који има анаболички рејтинг од 100), не може се очекивати већи утицај мишића на кориштење МАД-а. Такође је благо андрогени, опет у поређењу са тестостероном који има андрогени ефекат од 100 МАД само код 30-60.


Низак андрогени својства Метхандриола могу бити благослов и проклетство, с једне стране са ниским андрогеним ефектима, лек се може користити без бриге од стране особа које пате од проблема са простатом, губитком косе и акни. Може да се користи и женски бодибилдери који желе да избегну маскулинизујуће нежељене ефекте андрогена када се држе разумне дозе и трајања циклуса.1 С друге стране, користи од коришћења андрогеног стероида су изгубљени, постоји директна корелација између лекови андрогени нивои и јачине снаге, високо андрогени стероиди такође имају тенденцију да помажу у губитку масти тако што се снажно везују за андрогени рецептор (АР).
 

3. Како користити прах Метхандриол ?


Метхандриол Дипропионат је ињекциони, снажан анаболички стероид са неким андрогеним својствима. Уобичајена доза за Метхандриол Дипропионат је 100 мг на сваких 2-3 дана.

 

Подизањем нивоа задржавања азота Метхандриол Дипропионате стимулише синтезу протеина, што резултира већом мишићном масом; и повећава снагу. Поред тога, може имати анти-катаболичке особине. Метхандриол Дипропионат је довољно јак да се користи сам. Међутим, често се комбинује са другим стероидима ради побољшања укупних ефеката. Метхандриол дипропионат се не претвара директно у естроген, тако да има ниску инциденцу нежељених ефеката повезаних са естрогеном, као што су гинекомастија, задржавање воде и депозиција масти, који су обично минимални ако се јављају. Како Метхандриол дипропионат има андрогену компоненту, могући су типични андрогени нежељени ефекти: мастна кожа, акне, повећана тјелесна коса и губитак косе главе ако је склоно мушкој вољи.

 
4. Дозирање о праху Рав Метхандриол


Препоручена доза за спортисте је 100мг за 2 до 3 дана. Препоручена доза за орални облик Метхандриол Дипропионате (МД) је 40 до 60 мг дневно. Орални облик се не сме узимати више од 6 недеља.
 

5. Упозорење о праху Рав Метхандриол


Метхандриолс матични хормон 5АД се показао као стероид са "потенцијалним естрогеним својствима" (6), с обзиром да метилација чини хормон био доступнијим и стога "снажнији" водим да вјерујем да је естрогенска активност метандриола још снажнија од 5АД . Ово само је лоље вести за све чланове Стериод.цом заинтересиране за додавање овог лијека у циклус, прекомерна естрогенска активност може довести до раста ткива дојке код мушкараца (гинекомастија), повећање масти, задржавања воде, губитка сексуалног погона и спора природног тестостерона производња. Још горе је чињеница да се 5АД сама активира естрогенски рецептор (ЕР) (6). То би ароматизовало инхибиторе попут летрозола (фемера) и анастрозола (аримидек) мало мање ефикасно у борби против МАД естрогених страна јер не мора бити изложено ароматизовати ензим да би учинио било какву штету.


Више доказа који подржавају МАД имају директне естрогенске особине је његова употреба у ветеринарским ињекцијама. Студије показују да комбиновање анаболичких стероида са женским сексуалним хормонима (естроген, прогестерон) обично се користи за промовисање повећања телесне масе код животиња (7), што је и сам (8) посебно важно када се женски сексуални хормони слажу са не- -Ароматизација нандролон деривата тренболона (9). Естрогена својства МАД-а би била корисна у овом погледу, ово је РЕАЛНИ разлог за додавање МАД другим анаболичким ветеринарским препаратима, не због тога што сензибилизује АР Већина профила на метандриолу каже да даје "огромне добитке снаге", међутим гледајући докази за које се чини да једини "масивни добитак снаге" МАД-а може проистећи из повећане количине задржавања воде унутар мишића, што би резултирало повратним ефектом када су мишићи компримовани током снижавања тежине, слично дејству бенцхинг схирт.


Веровати или не, естроген је и хормон за изградњу мишића, што узрокује раст додавањем естрогенског рецептора на мишиће (10), али то су мање користи и не вриједе потенцијалних неповољних страна. Честа употреба МАД-а је повишен крвни притисак (11) што би могло бити из задржавања воде због високе естрогенске активности или других дејстава у организму. (11) Нема доказа да метхандриол негативно утиче на холестерол, тако да би ваша васкуларна хематологија била најмање од ваших бриге ако сте изабрали да користите метандриол.
 

6. Који су могући нежељени ефекти праха Метхандриол?


Метхандриол није директно ароматизован од стране тела, иако је један од његових познатих метаболита метилестостерон, који се може ароматизовати. Такође се верује да метландандростендиол има неку инхерентну естрогенску активност. Такође се сматра слабим до умерено естрогеним стероидима. Гинекомастија је могућа током лечења, али генерално само када се користе веће дозе. Задржавање воде и масти такође може постати проблем, опет зависно од дозе. Осетљивим појединцима може бити потребно додати анти-естроген као што је Нолвадек® да би се смањили повезани нежељени ефекти.

 

Мада је често класификован као анаболички стероид, метиландростенедиол је довољно андрогени. Андрогени нежељени ефекти су чести са овом супстанцом. Ово може укључивати узимање мастне коже, акни и раст тела / лица. Анаболички / андрогени стероиди такође могу погоршати губитак косе код мушкараца. Жене су упозорене на потенцијалне вирилизирајуће ефекте анаболичких / андрогених стероида. Ово може укључити продубљивање гласа, менструалне неправилности, промене у текстури коже, раст образа на глави и повећање клиториса. Имајте на уму да 5-алфа редуктаза не утиче на метиландростендиол, тако да релативна андрогеност овог стероида не утиче на истовремену употребу финастерида или дутастерида.

 

Метандриол је ц17-алфа алкиловано једињење. Ова промена штити лек од деактивације јетре, омогућавајући веома висок проценат уношења лека у крвоток након оралне примене. Ц17-алфа алкиловани анаболички / андрогени стероиди могу бити хепатотоксични. Продужена или велика изложеност може довести до оштећења јетре. У ретким случајевима може се развити смртно опасна дисфункција. Препоручљиво је да посетите лекара периодично током сваког циклуса како бисте пратили функцију јетре и свеукупно здравље. Унос ц17-алфа алкилованих стероида је најчешће ограничен на 6-8 недеља, у настојању да се избегне ескалирање сјаја јетре. Ињекциони облици лекова могу представљати нешто мање напрезања на јетру избјегавањем метаболизма првог пролаза усменог дозирања, мада и даље може представљати значајну хепатотоксичност.
Употреба додатка за детоксикацију јетре, као што су Ливер Стабил, Лив-52 или Ессентиале Форте, препоручује се узимањем било којих хепатотоксичних анаболичких / андрогених стероида.

 

Анаболички / андрогени стероиди могу имати штетне ефекте на серумски холестерол. Ово укључује тенденцију смањења вредности ХДЛ (доброг) холестерола и повећања вредности ЛДЛ (лошег) холестерола, што може преусмерити ХДЛ у равнотежу ЛДЛ-а у правцу који подстиче већи ризик од артериосклерозе. Релативни утицај анаболичког / андрогеног стероида на липиде у серуму зависи од дозе, начина примене (орално насупрот ињекцијама), типа стероида (ароматизујућег или не-ароматизирајућег) и нивоа резистенције на метаболизам јетре. Метилендростендиол има јак утицај на хепатично управљање холестеролом због структурне отпорности на пробијање јетре и (са оралним) начином примене. Анаболички / андрогени стероиди такође могу негативно утицати на крвни притисак и триглицериде, смањити ендотелну релаксацију и подржати хипертрофију леве коморе, што потенцијално повећава ризик од кардиоваскуларних болести и инфаркта миокарда.

 

Да би се помогло у смањењу кардиоваскуларног сина, саветује се да одржава активни програм кардиоваскуларног вјежбања и минимизира унос засићених масти, холестерола и једноставних угљених хидрата у свако вријеме током активне ААС администрације. Допуњавање рибљим уљима (4 грама дневно) и природном холестеролом / антиоксидативном формулом као што је Липид Стабил или производ са упоредивим састојцима такође се препоручује.

 

Сви анаболички / андрогени стероиди када се узимају у дозама довољним за промовисање добијања мишића, очекују да умањују производњу ендогеног тестостерона. Без интервенције супстанци које стимулишу тестостерон, нивои тестостерона треба да се врате у нормалу у року од 1-4 месеца од отцепљења дроге. Имајте на уму да се продужени хипогонадотропни хипогонадизам може развити секундарно због злоупотреба стероида, што захтева медицинску интервенцију.

 

Горе наведени нежељени ефекти нису инклузивни. За детаљнију дискусију о потенцијалним нежељеним ефектима погледајте страницу Стероидне нежељене ефекте.
 

7. Купи метхандриол прах ф ром СЗОБ


  Посетите нашу онлине апотеку и попуните наруџбину сировина Метхандриол.

  Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања.

  У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу.

Послати ће се у року од 12 сати.
Hot Tags: СЗОБ, ок-биотецх.цом, Метхандриол, 521-10-8, метхандриол прах, Метхандриол сиров прашак, купити Метхандриол прах, сиров Метхандриол прах, Метхандриол прах за продају, Метхандриол прах прах,
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: